FAQ items aan het laden...

HAARGROEI STIMULERENDE GARLIC CONDITIONER 500ML

9,95 Incl. BTW

Knoflook wordt al eeuwenlang gebruikt voor zijn medicinale doeleinden en, met de geur die uit de shampoo is gestript, blijft alleen de natuurlijke goedheid van knoflook over – inclusief peptiden, minerale zouten en vitamines. Bevat ook mierikswortel – rijk aan antioxidanten, helpt het haar te regenereren en haarverlies te voorkomen – en gehydrolyseerd tarweproteïne – geabsorbeerd door de binnenste vezels van het haar waardoor het dikker wordt, terwijl het schade herstelt, de structuur verbetert en de hanteerbaarheid verbetert.

Ons NIEUW Regenererend Knoflook- en Tarwe Conditioneringsmasker heeft dezelfde knoflook-goedheid als de shampoo, plus de toegevoegde voordelen van tarwekiemen die de haarelasticiteit verbeteren door de snelheid van vochtverlies van follikels te regelen, elke streng versterkt en breuk voorkomt. Dit is een intens voedende formule die de ultieme gezondheid van het haar bevordert, waardoor het haar diep geconditioneerd, gehydrateerd, glanzend, glanzend en zacht is. Regelmatig gebruikt, zal het Knoflook + Tarwemasker:

  • Intens conditioneren waardoor het gehydrateerd, glanzend en zacht blijft
  • Verbetering van de haarelasticiteit
  • Voedt en versterkt de haarzakjes en voorkomt breuk en gespleten haarpunten
  • Voegt veel glans en body toe aan het haar die chemisch zijn beschadigd
  • Helpt de gezondheid van de hoofdhuid en herhaald gebruik vermindert de droogheid, jeuk en roos
  • Stimuleert de bloedstroom, helpt bij het verwijderen van gifstoffen en bevordert de haargroei
Artikelnummer: AD-Garlic-conditioner-500 Categorie:

Beschrijving

NIEUW Geurloos

Regenererende Knoflookshampoo & Knoflook & Tarwe Conditioner door AMERICAN DREAM

American Dream lanceert een NIEUWE (geurloze) Regenererende Knoflookshampoo en Regenererende Knoflook & Tarwe Conditioner, gemaakt met echte Italiaanse knoflookbollen, mierikswortel en tarwe proteïnen.

Knoflook wordt al eeuwenlang gebruikt voor zijn medicinale doeleinden en met de gestripte geur, blijft alleen de natuurlijke goedheid van knoflook over – inclusief peptiden, minerale zouten en vitamines.

Mierikswortel wordt toegevoegd vanwege de hoge dosis antioxidanten die de bloedsomloop naar de hoofdhuid verbeteren, regeneratie van haar helpen voorkomen en haaruitval voorkomen, terwijl gehydrolyseerd tarwe-eiwit, afkomstig van tarwekiemen, doordringt in de haarschacht en wordt geabsorbeerd door de binnenste haarvezels dikker en volume toevoegend terwijl schade wordt hersteld die op zijn beurt resulteert in verbeterde structuur, glans en beheersbaarheid. Beide zijn uitstekend.

Regenererende knoflookshampoo

Regelmatig gebruik van American Dream’s Regenerating Garlic Shampoo, hydrateert, voedt en verstevigt de haarzakjes . Het voegt een aanzienlijke glans en body toe aan het haar dat mogelijk is beschadigd door chemische behandelingen, terwijl de natuurlijke antibioticum-eigenschappen de hoofdhuid helpen en herhaald gebruik vermindert de droogheid, jeuk en roos. Door het in de hoofdhuid te masseren en het te laten absorberen door de huid en het haar, stimuleert het de bloedstroom en helpt het toxines te verwijderen, allemaal bevorderend voor de haargroei.

Regenererend knoflook- en tarwe-conditioner (masker)

Volg na het shamponeren het nieuwe Regenerating Garlic and Wheat Conditioning Mask van American Dream, dat nog meer van de natuurlijke goedheid bevat die te vinden is in de nieuwe shampoo – knoflookconcentraat, mierikswortel- en tarwe proteïnen – plus tarwekiemolie die de haarelasticiteit verbetert door de snelheid te regelen van vochtverlies door follikels, en versterkt elke streng om breuk te voorkomen.

Al met al is dit een intens voedende formule die de ultieme gezondheid van het bevordert en het haar diep geconditioneerd, gehydrateerd, glanzend, glanzend en zacht maakt.

Aanbevelingen:

  • Gebruik met HEAT-TREAT CAP voor diepere penetratie
  • Was het haar voor gebruik met American Dream Regenerating Garlic Shampoo

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HAARGROEI STIMULERENDE GARLIC CONDITIONER 500ML” te beoordelen

Titel

Ga naar de bovenkant