FAQ items aan het laden...

Tabac Gentle Men’s Care Moisturizing Gel

9,95 Incl. BTW

Uitverkocht

  • NIET MEER LEVERBAAR.
  • De vochtinbrengende gel met CELLACTIVE ™ -MEN trekt snel in en zorgt voor een matte, glansvrije huid.
  • Het productassortiment van Tabac Gentle Men’s Care is indrukwekkend vanwege de dynamische frisheid en stijlvolle stijl van een geur die de goed verzorgde uitstraling van een heer onderstreept.
  • De geur van de eau de toilette wordt discreet overgebracht op de verzorgingsproducten.
  • Trendy koperkleurige accenten gecombineerd met strak wit en mannelijk grijs geven Tabac Gentle Men’s Care zijn karakteristieke design.
  • Inhoud: 50ml

tabac original baardproducten

Uitverkocht

Artikelnummer: MW-453108 Categorieën: ,

Beschrijving

TABAC ORIGINAL Gentle Men’s Care Moisturizing Gel 50ml

De vochtinbrengende gel met CELLACTIVE ™ -MEN trekt snel in en zorgt voor een matte, glansvrije huid.

Verpakkingen: 50 ml

Een veeleisende, gevoelige mannenhuid vereist precies de juiste zorg – want alleen een goede verzorging stelt een man in staat om de heer te projecteren die hij werkelijk is. Het assortiment Tabac Gentle Men’s Care bestaat uit negen hoogwaardige producten die nieuwe normen stellen in de wereld van mannelijke verzorging, omdat ze alle aspecten van het dagelijkse lichaam en de huidverzorgingsroutine van een man dekken. De optimale synergie van reinigen, scheren, verzorgen en parfumeren staat centraal. Dus alles wat nodig is, zijn vier stappen voor elke man om een ​​hedendaagse heer te worden.

Het productassortiment van Tabac Gentle Men’s Care is indrukwekkend vanwege de dynamische frisheid en stijlvolle stijl van een geur die de goed verzorgde uitstraling van een heer onderstreept. De geur van de eau de toilette wordt discreet overgebracht op de verzorgingsproducten.

Trendy koperkleurige accenten gecombineerd met strak wit en mannelijk grijs geven Tabac Gentle Men’s Care zijn karakteristieke design. In februari 2016 won Tabac Gentle Men’s Care de internationale iF Design Award. Het kreeg de onderscheiding in de categorie ‘Beauty & Health’ voor het totaalconcept van het assortiment.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tabac Gentle Men’s Care Moisturizing Gel” te beoordelen

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant