FAQ items aan het laden...

Tabac Gentle Men’s Care Eau de Toilette Spray

15,9524,95 Incl. BTW

  • Dynamische, frisse en stijlvolle geur die de verzorgde uitstraling van de moderne gentleman onderstreept.
  • De geur opent fris en levendig met noten van sinaasappel en peer, gevolgd door het aromatische aroma van lavendel, kardemom en viooltjesblad in het hart van de geur.
  • De basis is warm en mannelijk met sandelhout, cashmeran en sensueel amber.
  • Inhoud: 40ml, 90 ml

tabac original baardproducten

leeg selectie
Artikelnummer: MW Categorieën: ,

Beschrijving

TABAC ORIGINAL Eau de Toilette Spray

TABAC Gentle Men’s Care eau de toilette is een dynamische, frisse en stijlvolle geur die de verzorgde uitstraling van de moderne gentleman onderstreept. De geur opent fris en levendig met noten van sinaasappel en peer, gevolgd door het aromatische aroma van lavendel, kardemom en viooltjesblad in het hart van de geur. De basis is warm en mannelijk met sandelhout, cashmeran en sensueel amber.

Verpakkingen: 90 ml, 40 ml

Een veeleisende, gevoelige mannenhuid vereist precies de juiste zorg – want alleen een goede verzorging stelt een man in staat om de heer te projecteren die hij werkelijk is. Het assortiment Tabac Gentle Men’s Care bestaat uit negen hoogwaardige producten die nieuwe normen stellen in de wereld van mannelijke verzorging, omdat ze alle aspecten van het dagelijkse lichaam en de huidverzorgingsroutine van een man dekken. De optimale synergie van reinigen, scheren, verzorgen en parfumeren staat centraal. Dus alles wat nodig is, zijn vier stappen voor elke man om een ​​hedendaagse heer te worden.

Het productassortiment van Tabac Gentle Men’s Care is indrukwekkend vanwege de dynamische frisheid en stijlvolle stijl van een geur die de goed verzorgde uitstraling van een heer onderstreept. De geur van de eau de toilette wordt discreet overgebracht op de verzorgingsproducten.

Trendy koperkleurige accenten gecombineerd met strak wit en mannelijk grijs geven Tabac Gentle Men’s Care zijn karakteristieke design. In februari 2016 won Tabac Gentle Men’s Care de internationale iF Design Award. Het kreeg de onderscheiding in de categorie ‘Beauty & Health’ voor het totaalconcept van het assortiment.

Andere suggesties…

Ga naar de bovenkant