Dick Johnson is de “Thin Line” tussen vuil en luxe. Het is de Wall Street Yuppie die zijn hele fortuin verbrast aan drugs en hoeren, terwijl hij nog steeds zijn designerlabels draagt ​​en in zijn chique auto’s rijdt … en het dan het volgende weekend weer herhaalt…

Sommige mensen bidden slechts op één dag van de week tot een God. Voor ons is elke dag een dag waarop we de Almachtige bedanken voor het geven van de kennis en kracht om kwaliteitsproducten te maken om de wereld te laten zien. Eigenwijs?? Hell Yes … Want met een houding gecreëerd door het zwaarste weer van deze Noord-woestenij genaamd Finland, weten we dat we het verdienen te zijn. De wrede winters hebben een eerlijke houding, een om nooit te twijfelen en een om nooit mee te knoeien.
Onze producten, onze missie en onze drive komen voort uit een gemoedstoestand; geen angst en geen twijfel. Luxe producten, gecombineerd met houding, zorgen voor een breed publiek, variërend van de ‘Average Joe’ tot het bedrijfstype dat van blowen houdt !!